Barça

De Marcos (Athletic) sobre l’opció de Nico al Barça: “A vegades no és or tot allò que llueix”

El capità del conjunt basc defensa els seus interessos al voltant de la decisió del petit del Williams apuntant que té molta pressió i li “preocupa que qui prengui la decisió sigui ell”

Tothom juga les seves cartes en el cas Nico Williams. El Barça i l’Athletic saben que el jugador té arguments sòlids per optar tant per la continuïtat com per volar cap a la capital catalana. Aquest dimarts ha sigut el capità del conjunt basc, Óscar De Marcos, qui ha parlat en roda de premsa de la situació de l’encara company d’equip. El lateral ha afirmat que “hi ha un corrent que sembla que quan et vol el Barça, hi has d’anar, i si no estàs cometent un error, però crec que moltes vegades no és or tot allò que llueix”.

De Marcos ha defensat els seus interessos afegint que “cal valorar on estem”. Ha posat més pressió parlant de la pressió: “crec que per a Nico és una situació delicada perquè hi ha molt soroll exterior, i sembla que aquesta pressió et pot deixar portar”. Ha rematat la intervenció demanant que sigui ell qui decideixi. “El que més em preocupa és que qui prengui la decisió sigui ell, si ho fa encertarà i se li respectarà perquè nosaltres li tenim molta estima”, ha apuntat. “Però que la prengui lliurement, tinc la sensació que hi ha molta pressió i potser això no el deixa fer-ho. L’únic consell que li donaria és que prengui la seva pròpia decisió”, ha volgut incidir el capità de l’Athletic mentre el petit dels Williams continua pensant quina aposta escull pel seu futur immediat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)