Barça

Ansu Fati es torna a lesionar

L’atacant pateix problemes a la planta del peu dret, un contratemps important perquè el futbolista volia demostrar la seva vàlua a Flick durant la gira i tot apunta que s’haurà de quedar a Barcelona

Ansu Fati no aconsegueix aixecar cap. Després d’arrencar la pretemporada amb normalitat i a bon nivell, convençut de poder guanyar-se la confiança del nou cos tècnic per poder continuar al Barça aquesta campanya, el futbolista pateix una lesió a la planta del seu peu dret que es va fer a l’entrenament d’aquest dimarts i tot apunta que no podrà viatjar a la gira pels Estats Units.

El club viatjarà el pròxim diumenge cap a terres americanes, i el club ha explicat en un comunicat que Ansu seguirà un tractament conservador a Barcelona. No s’especifica quin tipus de lesió és, tan sols que el temps de retorn als entrenaments vindrà marcat per la seva evolució. Un nou contratemps important per Fati en un moment clau pel seu futur com a blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)