Barça

El Barça renova una altra perla de La Masia: Marc Bernal fins al 2026

El migcapista de 17 anys s’ha convertit ja aquesta última temporada en una peça clau pel filial de Rafa Márquez que s’ha quedat a les portes de pujar a Segona Divisió

El Barça continua amb l’aposta per la joventut. Després d’anunciar fa uns dies la renovació de Toni i Guille Fernández, aquest dimecres el club ha anunciat l’acord per l’ampliació de contracte de Marc Bernal. És una altra de les grans promeses de La Masia que allarga la seva vinculació amb el club fins al juny del 2026, moment en el qual acabaria la seva etapa juvenil.

Tot i tenir 17 anys, Bernal s’ha convertit al llarg d’aquesta darrera campanya en una peça clau del Barça Atlètic de Rafa Márquez. El futbolista de Berga ha jugat 31 partits de 1a FEF, 27 com a titulars, entre ells els quatre de play-off d’ascens a Segona. Ha anotat dos gols i ha repartit sis assistències, acumulant actuacions brillants i molt sòlides en una categoria exigent.

Futbolista de futur que estarà lligat al Barça durant, com a mínim, dues temporades més. El jugador està fent la pretemporada amb el primer equip amb la intenció de convèncer a Flick i guanyar-se oportunitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)