Barça

Unai Simón: “Ha sigut un mes i mig molt complicat per Nico”

El porter de l’Athletic i de la selecció se suma a De Marcos denunciant que s’ha exposat al petit dels Williams a una pressió excessiva les darreres setmanes buscant que prengui la decisió de fitxar pel Barça

L’afer Nico Williams continua esperant la decisió del jugador. Encara de vacances, el futbolista encara ha d’escollir entre continuar a l’Athletic o sortir, amb el Barça com a primer destí. Fa dos dies Óscar De Marcos, capità del conjunt basc, assegurava confiar en la continuïtat de l’extrem, creient que és la millor opció per ell i denunciant que se li està posant una pressió enorme i innecessària a Nico. Avui s’hi ha sumat Unai Simón.

El porter de l’Athletic i titular de la selecció espanyola, assegura que “ha sigut un últim mes i mig molt complicat per a Nico, tot el dia llegint notícies sobre ell, el 90% inventades”. “No és fàcil la pressió a la qual ha estat sotmès un xaval de 22 anys que l’únic que ha fet és ser un dels millors extrems d’Europa i de l’Eurocopa”, ha afegit el porter. Simón té clar que “no s’ha merescut aquesta pressió”.

Simón ha compartit vestidor amb Nico durant tot l’any a Bilbao i també a Alemanya durant l’Eurocopa. Assegura haver parlat amb ell i que “l’únic que li vaig dir és que amb 22 anys s’ha guanyat el respecte del vestidor de l’Athletic i de la selecció, ningú li dirà res per la decisió que prengui, tots ens n’alegrarem”. “L’únic consell que li puc donar, després d’un any de matrícula d’honor, és que gaudeixi de les vacances que té, amb els seus, i després vindrà amb les piles carregades”, ha tancat Unai Simón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)