Barça

El porter del filial, Ander Astralaga, renova fins al 2026

El basc, de 20 anys, és una de les apostes del club sota pals i s’hauria de convertir aquesta campanya en titular indiscutible amb el Barça Atlètic

El Barça renova al porter Ander Astralaga fins al juny del 2026. Continuen les bones notícies en forma de continuïtat dels jugadors joves, el basc se suma a les renovacions de Casadó, Marc Bernal, Dani i Guille Fernández. Astralaga, amb 20 anys, està fent la pretemporada a les ordres de Hansi Flick amb el primer equip, però és actualment porter del Barça Atlètic.

La temporada passada va jugar 16 partits a Primera FEF amb el conjunt entrenat de Rafa Márquez i enguany podria convertir-se en titular indiscutible després de la marxa de Marc Vidal. Astralaga es va incorporar a la disciplina del Barça l’estiu del 2019 procedent de les categories inferiors de l’Athletic Club. El porter es va incorporar al Cadet A blaugrana i després va fer el salt a l’etapa juvenil.

En l’últim any juvenil va ser un dels protagonistes del doblet del Juvenil A (Lliga i Copa de Campions), en el qual va disputar 19 partits de Divisió d’Honor, sis de UEFA Youth League i un de Copa del Rei. A més, aquella temporada es va estrenar en una convocatòria del primer equip en un Girona - Barça.

Astralaga va debutar amb el Barça Atlètic durant la temporada 2021/22, en la victòria del filial blaugrana al camp del Betis Deportivo (1-2) el 27 de març del 2022. En la darrera temporada va alternar bones actuacions amb el Barça Atlètic i convocatòries amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)