Barça

Laporta: “Hansi Flick és l’entrenador idoni”

Joan Laporta ha presentat a Hansi Flick, en l’acte que avui ha tingut lloc a l’Auditori 1899 i ha explicat la decisió de nomenar-lo en el càrrec. “Seguint les recomanacions de la direcció esportiva, vam decidir que la persona idonia era Hansi Flick”, ha manifestat. “Per la seva experiencia, cultura de l’esforç, disciplina i per la confiança en la Masia. És l’indicat per donar un impuls a l’equip i ho fará amb energies renovades i amb frescor”, ha completat. També ha explicat quan va decidir el club que l’havien de fitxar. “Deco i Bojan es troben amb Flick i tenen una entrevista i quan tornen diuen que és l’idoni. En aquell moment amb els companys de junta directiva vam decidir que havia de ser ell”, ha assegurat. “Aquella entrevista i el seu curriculum van ser definitius”, va indicat.

També s’ha referit a Xavi Hernández. “No va ser una decisió fàcil. Prendre una decisió així amb algú que t’estimes i que ha escrit el seu nom en lletres daurades a la històtia del club, és molt dur”, ha explicat. “Era el moment per donar un nou impuls. Sempre posem el Barca per sobre. Vull agrair a Xavi i el seu staff la bona feina feta”, ha expressat.

La situació econòmica

El dirigent ha estat qüestionat per la situació econòmica del club. “El tema economic esta molt millor de com estava. El proces ha estat salvar el club, recuperar-lo i estem en el camí de la normalitat”, ha dit. “Avui el Barça pot fer fitxatges de la magnitud que esteu parlant. Estem en una situació per afrontar qualsevol operació que podem fer el mercat. Deco hi està treballant, per si cal, millorar la plantilla que tenim. En breus, anunciarem les noticies economiques que son rellevants”, ha seguit. “Tenim una sèrie d’inversors que s’han regularitzat i es compliran les inversions i es mantindrà la valoració d’aquesta companyia i seguir els criteris de LaLiga per estar amb la relació un per un”, ha continuat el dirigent que també ha repassat el tema de Nike: “Estem en unes negociacions que milloren la posicio del Barça en aquest aspecte. Estem satidfets de com estan anant les negociacions. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)