Barça

Laporta: “Podem fer fitxatges de la magnitud de què s’està parlant”

Joan Laporta va obrir l’acte de presentació de Hansi Flick. “Estem molt il·lusionats amb tu”, va confessar el president al nou entrenador, de qui va dir que és “la persona idònia” per “donar un impuls a l’equip”.

En aquest discurs inicial, Laporta es va recordar de Xavi Hernández, a qui va acomiadar a final del curs passat. “Prendre una decisió així amb algú que t’estimes i que ha escrit el seu nom amb lletres daurades a la història del club és molt dur”, va afirmar el dirigent, que va agrair al de Terrassa “la bona feina feta”.

Posteriorment, va ser el torn de Flick, que, òbviament, va monopolitzar les preguntes dels mitjans presents, encara que Laporta també va ser objecte d’alguna qüestió. En una, va referir-se a la salut econòmica del club, de la qual va fer una actualització. “El tema econòmic està molt millor de com estava: el procés ha estat salvar el club, recuperar-lo i ara estem en el camí de la normalitat”, va explicar. I va assegurar que el club que presideix pot anar al mercat a fitxar a qui calgui. “Avui el Barça pot fer fitxatges de la magnitud de què esteu parlant”, va etzibar, deixant entendre que l’entitat pot abordar les incorporacions de Nico Williams (58 milions) i Dani Olmo (60 milions). “Estem en una situació per afrontar qualsevol operació al mercat. Deco hi està treballant per, si cal, millorar la plantilla que tenim”, va completar. En aquest sentit, el president es va mostrar confiat d’aconseguir de manera imminent el fair play de LaLiga: “En breu, anunciarem les notícies econòmiques que són rellevants.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)