Barça

Albert Sánchez, substitut de Rafa Márquez al Barça Atlètic

Barça Atlètic

Rafa Márquez ja té substitut. L’escollit per dirigir el Barça Atlètic la pròxima temporada serà finalment Albert Sánchez. Oficial. Juliano Belletti es quedarà al Juvenil A. El tècnic d’Esplugues de Llobregat ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per dirigir el filial blaugrana una temporada, fins al 30 de juny del 2025.

Sánchez, de 37 anys, agafa les regnes del filial blaugrana. Va ser entrenador assistent de Márquez les últimes dues temporades. Amb ells dos a la banqueta el Barça Atlètic es va classificar per als Play-off d’ascens a la Segona Divisió els cursos 2022/23 i 2023/24.

La primera temporada el filial blaugrana va caure a les semifinals, però en la temporada passada es va quedar a les portes de l’ascens arribant a la final. Tot i no assolir l’ascens els objectius de formació es van complir amb escreix, amb jugadors que han acabat consolidant-se al primer equip del FC Barcelona.

Abans de les dues temporades al Barça Atlètic com assistent de Rafa Márquez, Albert Sánchez va ser el segon entrenador del Juvenil A el curs 2021/22, dirigit per Òscar López. Aquella temporada el Juvenil A va assolir el doblet de Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions. I tot combinat amb una bona formació.

El tècnic català té experiència en Lligues internacionals abans d’aterrar al Club. Al seu currículum hi té experiència a Xina, com a tècnic assistent del Beijing Sports University (2018/19), a Kuwait, com a tècnic assistent del Qadsia SC (2019/20), equip amb el qual va disputar la Champions Asiàtica i va conquerir la Supercopa, i a l’Arabia Saudita, a l’Al Fateh (2020/21), com a primer tècnic de l’equip sub-20.

Ara, afrontarà el repte de dirigir el Barça Atlètic per continuar mantenint la formació dels jugadors en l’últim escaló abans d’arribar al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)