Barça

El femení també farà gira de pretemporada pels Estats Units

L’equip que entrenarà Pere Romeu hi viatjarà a finals d’agost per jugar dos amistosos davant a Califòrnia i a Dallas

La pretemporada del Barça femení es va definint. Després d’anunciar dos partits amistosos contra el Hoffenheim i el Montpeller, el club confirma que farà gira pels Estats Units a finals d’agost. L’expedició marxarà el 25 d’agost, jugarà dos partits davant el Bay FC i el Trinity Dallas, equips de la màxima categoria del futbol femení nord-americà. Serà la tercera gira americana del femení blaugrana després de les del 2018 i 2021.

Serà el 27 d’agost quan les blaugranes disputin el seu primer partit de la gira contra el Bay FC al Paypal Park a San José, a Califòrnia, un estadi amb capacitat per a 18.000 espectadors. El duel tindrà un ingredient especial, ja que el Bay és l’equip on juga l’exblaugrana Asisat Oshoala. Posteriorment, l’actual campió d’Europa es desplaçarà fins a Dallas per disputar el segon i últim partit de la gira el 30 d’agost, contra el Dallas Trinity FC al Cotton Bowl Stadium. L’equip tornarà a Barcelona l’1 de setembre per completar la seva preparació abans de lliga.

Tot plegat en ple compte enrere per l’inici de la pretemporada del conjunt que entrenarà enguany Pere Romeu. Queda menys d’una setmana perquè el projecte es posi a rodar. Serà el dijous 1 d’agost amb les tradicionals revisions mèdiques i físiques abans del primer entrenament que serà a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El 5 d’agost s’incorporaran a la feina les jugadores que han participat en partits de seleccions, excepte les que estan disputant els Jocs Olímpics.

El primer partit serà el 10 d’agost a Alemanya davant el Hoffenheim, mentre que el segon es jugarà a Barcelona, però a la Ciutat Esportiva i a porta tancada, davant el Montpeller francès. Serà el 17 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)