Barça

Belletti: “El Barça ha de jugar bé, no n’hi ha prou amb guanyar”

Barça. El nou entrenador del Juvenil A blaugrana s’ha mostrat il·lusionat en una entrevista concedida als mitjans del club en l’inici de la pretemporada

Juliano Belletti, que el 15 de juliol va ser anunciat pel Barça com a nou entrenador del Juvenil A, ha concedit una entrevista als mitjans del club en el primer dia de la pretemporada del seu equip, que ha iniciat els entrenaments de forma conjunta amb el juvenil B, i ha expressat la seva satisfacció de poder “potenciar els joves.”

“Soc conscient de la responsabilitat que implica aquest càrrec, però estic convençut que, amb l’equip que tenim, podem fer una bona temporada. Els jugadors saben que en aquest club s’ha de jugar bé a futbol, no n’hi ha prou amb guanyar de qualsevol manera. El nostre compromís és preparar-los de cara al futur, també fora del terreny de joc”, ha explicat l’exfutbolista culer, que fins al curs passat havia estat el tècnic assistent de Rafa Márquez al filial.

El brasiler ha destacat que dirigeix una “molt bona generació de futbolistes amb molta qualitat” i ha remarcat que els jugadors han de valorar cada dia on són, a més de buscar la millora individual en benefici del col·lectiu i “competir per jugar bé, però sempre amb l’objectiu de guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)