Barça

Orlando espera el Barça

Gira nord-americana. El Barça de Flick volarà avui a la tarda cap als Estats Units i dimecres (1 h) s’enfrontarà al City de Pep Guardiola

El Barça de Hansi Flick posarà rumb avui als Estats Units. L’expedició blaugrana volarà a partir de les quatre de la tarda cap al continent americà i està prevista la seva arribada a les dues de la matinada hora catalana. Després del test contra l’Olot (1-0), allà als Estats Units esperen tres partits més contra el Manchester City, el Real Madrid i el Milan. Una gira nord-americana amb amistosos d’altíssim nivell i també moltes baixes perquè fins a deu futbolistes del primer equip es quedaran sense pujar a l’avió. No participaran en la gira els lesionats Gavi, De Jong, Pedri, Araujo i Ansu Fati, ni Lamine Yamal i Ferran Torres, tots dos encara de vacances, ni els tres futbolistes que estan disputant els Jocs Olímpics de París, Fermín, Cubarsí i Eric Garcia, que ahir van segellar l’accés als quarts de final després de guanyar contra la República Dominicana per 1-3.

L’equip s’entrenarà avui al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper i el club donarà després la llista oficial dels futbolistes que viatjaran. Hi seran Iñaki Peña, Balde, Iñigo Martínez, Christensen, Oriol Romeu, Vitor Roque, Lewandowski, Raphinha, Gündogan, Ter Stegen i Kounde. Aquests quatre últims s’incorporaran directament als Estats Units. Joves com Astralaga, Héctor Fort, Marc Casadó, Pau Víctor, Marc Bernal, Noah Darvich, Mika Faye, Gerard Martín i Unai, protagonistes el dia de l’Olot, tenen plaça garantida a la gira.

El president Joan Laporta encapçalarà la comitiva i l’acompanyaran directius com Xavi Puig, Ferran Olivé, Joan Soler i Mikel Camps.

L’Hotel The Alfond Inn serà el quarter general del Barça durant la seva primera estada a Orlando. Demà dilluns l’equip s’entrenarà ja a territori nord-americà (15.30 h, hora catalana). Ho farà a les instal·lacions de la University of Central Florida. Després d’aquesta primera sessió l’equip visitarà el grup infants del programa Give Kids the World Village. El primer partit serà la matinada de dimarts a dimecres (1 h, hora catalana) contra el City de Pep Guardiola.

Dimecres el Barça volarà cap a Baltimore i s’instal·larà a l’hotel The Westin Annapolis. Dissabte l’equip volarà cap a Nova York. La matinada de dissabte a diumenge (1 h, hora catalana) l’equip afrontarà el clàssic contra el Real Madrid, sense Kylian Mbappé, al Metlife Stadium. El dia 6 d’agost (1.30 h, hora catalana) el Barça tancarà la gira nord-americana contra el Milan, el nou equip d’Álvaro Morata, a l’M&T Bank Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)