Barça

El mal temps ajorna més d’una hora l’estrena de l’era Flick

El partit entre Barça i City s’ha retardat per pluja i tempesta a l’estadi de Florida, però es jugarà

L’estrena de l’era Hansi Flick no arrenca de la millor manera. El partit previst per donar inici a la pretemporada que s’ha de disputar a Florida no ha pogut començar a l’hora prevista per condicions meteorològiques adverses, amb pluja i tempesta elèctrica sobre el camp. Havia d’arrencar a la 1h de la matinada hora catalana, però tot apunta que no s’iniciarà abans de les 2h. Està ara previst per les 2:20h.

A tot això, anglesos i catalans ja han anunciat fa una bona estona els onzes d’aquest partit de la gira nord-americana. Flick ho fa amb Iñaki Peña a la porteria; Julián Araujo i Héctor Fort doblanta la banda dreta; Sergi Domínguez i Lenglet com a centrals; Gerard Martín i Pau Víctor a l’esquerra; amb Casadó, Bernal i Pablo Torre al centre del camp i Vitor Roque en punta. Onze amb protagonisme pel filial i jugadors que s’han de guanyar un lloc. En el City la fórmula és similar, però destaquen peces com Ederson, Gvardiol, Kovacic, Grealish i Haaland

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)