Barça

El Barça de Pere Romeu ja està en marxa

Pretemporada. L’equip femení blaugrana va engegar ahir motors amb les proves mèdiques i físiques, i un primer entrenament

El nou Barça de Pere Romeu va arrencar ahir la pretemporada amb les habituals revisions mèdiques i les proves físiques. A la tarda, també van saltar a la gespa de la ciutat esportiva per fer el primer entrenament sota les ordres del tècnic barceloní, que agafa les regnes de l’equip femení després de la marxa de Jonatan Giráldez.

En aquest primer dia, ja hi van ser presents les tres incorporacions per al curs 2024/25: Ellie Roebuck, Ewa Pajor i Kika Nazareth. També hi havia les jugadores que no han anat amb les seves seleccions, com és el cas de Mapi León, Pina, Torrejón, Bruna i Gemma, a més d’un grup de futbolistes del filial. Les jugadores que van jugar amb les seves seleccions al mes de juliol i que no són als Jocs Olímpics s’incorporaran el dia 5 d’agost.

De moment, són 26 les blaugrana que ja estan a disposició de Pere Romeu per començar a preparar els primers tests de pretemporada. El 10 d’agost, a les 12.30 h, s’enfrontaran al Hoffenheim, a Alemanya. Set dies més tard, el 17 (19 h), se les hauran amb el Montpeller a porta tancada a la ciutat esportiva. El 23 d’agost, a les 20 h, serà el torn per al Gamper, al Johan Cruyff, contra el Milan. Abans d’arrencar la temporada, també faran una gira pels Estats Units, on disputaran dos partits més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)