Barça

Ter Stegen: “Tenim un bon equip per competir per qualsevol títol”

Ter Stegen ha parlat en la prèvia del clàssic de Nova Jersei des de l’hotel de concentració a Annapolis. Contra el Madrid, el porter alemany, que afronta la seva desena temporada al conjunt blaugrana, podria fer el seu debut a la pretemporada. “Un clàssic sempre és un clàssic. És un partit molt important, en el sentit que segurament sigui el partit de la gira que més atenció genera a la gent. Espero un partit tens i és un partit que volem guanyar”, ha declarat l’alemany.

Ter Stegen va incorporar-se a l’equip el dia que arrencava la gira nord-americana i, per tant, ja porta uns quants entrenaments sota les ordres del nou tècnic, Hansi Flick. “El tema físic segurament és un dels canvis que més es veurà. Estem entrenant molt fort per ser superiors a qualsevol oponent”, ha explicat. Hansi vol que apretem a dalt, que tothom estigui atent i amb un nivell físic que ens permeti jugar 3 o 4 partits seguits pràcticament sense descans”. També s’ha referit a la parcel·la defensiva, un dels aspectes que més s’està treballant en aquest inici d’etapa. “Estem intentant adaptar-nos el més ràpid possible a la nova filosofia defensiva. Té una filosofia diferent”, ha declarat, fent una menció especial a Heiko Westermann, un dels responsables de treballar l’aspecte defensiu.”Jugar pel Barça i defensar aquest escut sempre mereix el millor de tot. L’any passat no va poder ser. El Madrid va fer una gran temporada. Sempre volem estar al cent per cent i penso que tenim un bon equip per competir per qualsevol títol”, ha afegit.

El porter, que ha lamentat no haver pogut tenir minuts a l’Eurocopa, ha explicat que aquesta temporada que és a punt de començar és “ molt especial” per a ell, sobretot també perquè es tractarà del curs en què el Barça tornarà a casa seva, a l’Spotify Camp Nou. Abans d’això, però, la prioritat és una altra: “El que necessitem és fer bons partits abans de mudar-nos i dur aquesta il·lusió també a l’Spotify Camp Nou”.

Ter Stegen també ha tingut paraules per Lamine Yamal, el gran protagonista de l’eurocopa: “Lamine és un jugador que acaba de començar i ja ha aconseguit un títol molt important a la seva vida i que mai oblidarà. Espero que tingui aquesta gana per competir per qualsevol títol perquè ja està a un nivell espectacular i espero que millori encara més i que mantingui els peus a terra perquè acaba de començar i encara té molts anys per davant”.

L’alemany també ha parlat de la situació de Sergi Roberto. “Com amic em sap molt greu la situació amb què es troba, sense equip. Espero que les coses li vagin bé”, ha comentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)