Barça

Graham, Engen, Rolfö, Brugts, Jana i Walsh s’incorporen a la pretemporada

Caroline Graham, Fridolina Rolfö, Keira Walsh, Ingrid Engen, Jana Fernández i Esmee Brigts s’han incorporat aquest dilluns a la pretemporada del primer equip. Les sis futbolistes, que van disputar compromisos amb les seves seleccions durant el mes de juliol, han passat aquest matí les proves mèdiques i físiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ja estan a disposició de Pere Romeu. Així doncs, en l’entrenament d’aquesta tarda es retrobaran amb les companyes que es van incorporar el dia 1 d’agost.

D’aquesta manera, Pere Romeu ja pot comptar amb 14 jugadores del primer equip: Roebuck, Gemma, María Léon, Marta, Pina, Bruna, Pajor i Kika, a més de les recent incorporades.

Falten encara per incorporar-se Cata Coll, Irene Paredes, Ona Batlle, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Salma Paralluelo i Vicky López, totes elles amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de París per disputar les semifinals del torneig el dimarts 6 d’agost.

El conjunt de Romeu jugarà el seu primer amistós de pretemporada el proper 10 d’agost a Alemanya contra el Hoffeinheim. El 17 d’aquest mateix mes s’enfrontarà al Montpeller a la Ciutat Esportiva en un partit a porta tancada. El 23 d’agost, el Barça estrenarà l’Estadi Johan Cruyff disputant la quarta edició del Trofeu Joan Gamper contra l’AC Milà a les 20 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)