Barça

Koundé: “Jugaré on més em necessiti l’equip”

Jules Koundé fa tot just quatre dies que es va incorporar a la pretemporada del Barça després d’assolir les semifinals de la passada eurocopa amb França. El defensa va escurçar les seves vacances per acompanyar l’equip en els dos darrers partits en la gira als Estats Units. Contra el Madrid, va viure el partit des de fora, però s’espera que pugui disputar algun minut en el duel que els enfrontarà al Milan la matinada de dimarts a dimecres (1.30h). Precisament, ha estat en la prèvia d’aquest amistós que el futbolista francès ha atès els mitjans de comunicació des de l’hotel de concentració culer a Annapolis.

Koundé ha assegurat que “veig l’equip bé. Els joves competeixen molt bé i hi ha molta intensitat als entrenaments. Tinc bones sensacions i ja tinc ganes de sumar minuts”. “Jugaré on més em necessiti l’equip. Ja he parlat amb l’entrenador i li he dit que em sento còmode a les dues posicions. És cert que la temporada passada vaig fer una passa endavant al lateral, jugant allà també a l’Eurocopa. La meva posició favorita és la de central, però jugaré on se’m necessiti”, ha afegit.

Si ocupa el lateral dret, compartirà banda novament amb Lamine Yamal, a qui ha elogiat des dels Estats Units: “De Lamine Yamal espero el mateix que ha demostrat aquesta última temporada i a l’Eurocopa. És un noi que ha crescut molt i que ja és un jugador diferencial. Si escolta i aprèn com està fent fins ara, continuarà millorant”.

Sobre Nico Williams, al que es va enfrontar a l’eurocopa, ha dit que “és un molt bon jugador i sempre vols tenir als millors. Ha fet una gran eurocopa, és jove i té marge de millora. No depèn de mi, depèn del club fitxar-lo, però és molt bo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)