Barça

Flick: “Tenim migcampistes lesionats de gran qualitat, suficients jugadors en aquesta zona”

El tècnic alemany del Barça valora molt positivament les sensacions de la gira nord-americana que l’equip va tancar ahir davant el Milan, destacant el paper dels joves

El Barça ja ha tornat a Barcelona. Després de tancar aquesta matinada la seva gira pels Estats Units amb un empat davant el Milan, l’equip va volar directament cap a Catalunya, on ha arribat aquest migdia. El balanç del pas per nord-amèrica és de dos empats i una victòria en el clàssic, però sobretot és de “sensacions molt positives”, tal com va afirmar Hansi Flick.

L’alemany va destacar que “els joves han fet un pas endavant i marxem molt satisfets amb la feina feta, hem vist una progressió important”. El següent compromís serà el Gamper davant el Mònaco, el pròxim dilluns. Flick va fer referència a la situació de la plantilla i el mercat. No va voler parlar de Dani Olmo, que encara no ha sigut anunciat. “Avui toca parlar de Lewandowski i els seus dos gols”, va afegir l’exseleccionador d’Alemanya.

Sobre el nombre d’efectius al centre del camp i davant la possibilitat d’incorporar un pivot, Flick es va mostrar clar i contundent: “tenim diversos migcampistes lesionats de gran qualitat. Quan tornin serem millor equip i crec que tenim suficients jugadors en aquesta zona”. Com ja va fer després del clàssic, va insistir en la pressió alta: “el camí és que tots pressionem amb intensitat, hem de ser més valents a vegades”.

Sobre Flick va parlar Gerard Martín, que creu en el fet que arribin les oportunitats: “és molt bon entrenador. No tindrà problema a posar a qui s’ho mereixi, està demostrant que pot confiar en els joves i sense problema”. En aquest mateix sentit, el central del filial Sergi Domínguez va destacar que “si algú ens dona confiança, nosaltres responem”. “Crec que podem ser el futur del club. Es veu quan algú puja, com Lamine, Cubarsí o Fermín, donen resposta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)