Barça

Aramark injecta oxigen

Barça. L’empresa assumeix els impagaments del fons alemany Libero per la compra del 10% de Barça Studios i dona marge salarial al club

El Barça ja ha trobat l’empresa que assumirà els pagaments pendents per part del fons alemany Libero Football Finance per la compra del 10% de les accions de l’empresa gestora de Barça Studios. Serà Aramark, actual proveïdor i patrocinador del club i encarregada del càtering a Montjuïc. Així ho va avançar ahir SER Catalunya.

De fet, dimarts ja es va signar l’acord amb la nova empresa perquè, de moment, injecti 40 milions d’euros corresponents al primer pagament que s’hauria d’haver rebut el mes d’octubre passat. S’espera que a finals d’estiu s’ingressi la segona quantitat de diners, corresponents al segon tram del deute de Libero, els 60 milions que havia d’aportar durant el mes de juny.

Després de dos mesos d’espera, sembla que ha arribat la solució definitiva. És absolutament imprescindible per a la viabilitat econòmica del mercat de fitxatges culer, just quan queda ja menys d’un mes perquè tanqui.

Els primers 40 milions serviran per començar a desbloquejar una part del límit salarial, que continua bloquejat per la Lliga. Això implica molts problemes per poder inscriure nous futbolistes i és una circumstància que també afecta les negociacions de fitxatges. La majoria exigeixen garanties en aquest sentit i no serveixen les promeses de solucions per part del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)