Barça

El Barça fa oficial l’acord amb Aramark, que assumeix els 40 milions de Libero

El Barça ha fet oficial l’acord que li permetrà no tancar amb pèrdues l’exercici 2023/24 i poder fitxar amb la regla de 1:1. Els 40 milions d’euros que Libero no va pagar l’any passat i que corresponien al 10% per la venda de Barça Studios, finalment els assumirà Aramark, actual proveïdor de serveis d’hostaleria i càtering del club blaugrana. L’entitat culer ja va firmar l’acord el dimarts, i aquest dijous s’ha fet oficial després que Joan Laporta hagués arribat ahir de la gira pels Estats Units. Aquest és el comunicat del Barça:

El FC Barcelona i Aramark han anunciat un nou acord estratègic pel qual l’actual proveïdor de serveis d’hostaleria i càtering del Club esdevé part de l’accionariat de Barça Vision (Bridgeburg Invest), així com nou partner d’Espai Barça.

Amb l’acord anunciat avui Aramark España es converteix en proveïdor oficial dels serveis de càtering per al futur Spotify Camp Nou i reforça l’estratègia marcada d’associar-se amb líders del sector que puguin donar la millor experiència als aficionats i aficionades blaugrana i visitants del futur Espai Barça. L’Espai Barc¸a és el projecte estratègic del Club que garanteix la viabilitat futura de l’entitat mantenint el model de governança. El FC Barcelona aposta per convertir les instal·lacions en un hub d’innovació internacional amb noves experiències que formaran part d’un nou concepte d’entreteniment els 365 dies a l’any que inclou totes les instal·lacions del FC Barcelona al barri de les Corts, a Barcelona, i l’Estadi Johan Cruyff, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Barça Vision és la iniciativa del Club per agrupar totes les accions associades al Web3, NFT’s i metavers que formen part de l’estratègia del Club per construir l’Espai Barça Digital. Amb aquest moviment el FC Barcelona aconsegueix reforçar l’estructura de Barça Vision amb un soci estratègic expert en la cerca d’oportunitats de negoci relacionats amb la indústria d’hospitality i en l’experiència gastronòmica dins de les grans instal·lacions esportives. Actualment Aramark, multinacional nord-americana amb seu a Filadèlfia, és present a 19 països i compta amb més de 248.000 persones empleades per tot el món. La companyia de serveis d’alimentació, forma part del grup Aramark Corporation, amb presència a Espanya des del 1992, i gestiona més de 150 grans esdeveniments d’oci i entreteniment a l’any de diferents sectors, com espectacles i esdeveniments culturals i esportius.

La venda de la participació a Bridgeburg Invest es va dur a terme d’acord amb l’autorització de l’Assemblea General de Socis i Sòcies del FC Barcelona celebrada el 23 d’octubre del 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)