Barça

La primera golejada

Barça. L’estrena de Pere Romeu acaba amb un 1-5 al camp del Hoffenheim. La debutant Ewa Pajor fa el primer gol de la pretemporada

Hoffenheim 1 Barça 5

HOFFENHEIM:Tufekovic, Kaut, Memeti, Janssens, Doorn, Cazalla, Grabowska, Kössler, Cerci, Feldkamp i Dongus. (Dick, Lindner, Rankin, Corley, Alber, Harsch, Hickelsberger, Delacaw, Weib i Diehm).BARÇA:Gemma Font, Marta, Jana, Mapi, Judit Pujols, Alba Caño, Pina, Noah Bezis, Graham Hansen, Pajor i Clara Serrajordi (Aïcha, Engen, Rolfö, Ona, M. Muñoz, Walsh, Cèlia Segura, Szymczak, Schertenleib, Kika Brugts, Nazareth, Bruna Vilamala).GOLS:1-0 (38’) Kössler. 1-1 (42’) Pajor. 1-2 (45’) Pina. 1-3 (59’) Engen. 1-4 (71’) Walsh. 1-5 (75’) Bruna.ÀRBITRA:Selina Menzel.T.G.:Szymczak, del Barça

El Barça de Pere Romeu va tancar l’estada de pretemporada a Alemanya amb un amistós, el primer de l’estiu, al camp del Hoffenheim. Tot i que les alemanyes van marcar primer, el Barça va reaccionar amb contundència i va acabar golejant en el debut d’Ewa Pajor –autora del primer gol blaugrana– i Kika Nazareth. Una primera prova, encara amb moltes absències, d’un equip que tindrà la pròxima cita dissabte que ve, contra el Montpeller.

Amb diverses jugadores del planter a l’alineació inicial, destacava la presència d’Ewa Pajor, que va arrodonir el seu debut amb el primer gol. Abans, però, les alemanyes van marcar l’1-0 (38’). En l’1-1, Pajor va connectar amb Graham Hansen, que també va assistir Clàudia Pina en l’1-2 (45’). Romeu va canviar tot l’equip menys Gemma Font –Roebuck encara és baixa– en el descans. Engen, Keira Walsh i Bruna Vilamala van ampliar l’avantatge. La golejada hauria pogut ser més àmplia, però Rolfö va fallar un penal (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)