Barça

Pau Cubarsí i Eric Garcia ja s’entrenen sota les ordres de Hansi Flick

La parella de centrals catalans s’ha reincorporat avui a la feina a la ciutat esportiva després de guanyar l’or olímpic a París i podrien tenir minuts demà contra el Mònaco en el Trofeu Joan Gamper

Pau Cubarsí i Eric Garcia amb prou feines han tingut vacances aquest estiu, tot i que ha sigut per una bona causa. Els dos defenses catalans van guanyar divendres la medalla d’or olímpica en els Jocs de París després que la selecció dirigida per Santi Denia s’imposés per 3-5 en una final esbojarrada contra França, l’amfitriona. El gironí i el martorellenc, després d’haver tingut una notable influència en aquest èxit -han estat la parella de centrals titular durant el torneig-, ja s’han reincorporat avui a la feina a la ciutat esportiva per entrenar-se sota les ordres de Hansi Flick, i fins i tot podrien tenir els seus primers minuts de pretemporada en el Trofeu Joan Gamper que el Barça disputarà contra el Mònaco demà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys (20h, TV3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)