Barça

El Barça confirma l’adeu de Sergi Roberto

Comiat. El fins ara capità blaugrana deixa el club de la seva vida després d’onze temporades i 373 partits oficials disputats amb el primer equip

Sergi Roberto tanca oficialment la seva etapa com a jugador del Barça. Així ho han confirmat conjuntament l’entitat blaugrana i el futbolista del planter, que ha publicat un emotiu vídeo a les seves xarxes socials. “Culers, ha arribat el moment de donar-vos les gràcies per tot aquest viatge que hem fet junts. Visca el Barça, per sempre!”, ha escrit el reusenc, que és agent lliure des del 30 de juny, quan va finalitzar el seu contracte.

D’aquesta manera, el polivalent jugador de 32 anys deixa “el club de la seva vida” després d’haver disputat 373 partits oficials amb el primer equip repartits en 11 temporades. Sense cap mena de dubte, dels 19 gols que ha marcat al llarg de tots aquests anys, el més recordat serà el que va culminar la històrica remuntada contra el PSG al Camp Nou (6-1 i 6-5 en el global de l’eliminatòria), que va servir per segellar l’accés als quarts de final de la Champions League del curs 2016/2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)