Barça

Pau Víctor rep el trofeu Estrella en el Gamper

La 59a edició del trofeu Joan Gamper no acabava bé per al Barça, amb derrota contra el Mònaco (0-3), però va ser especial per a diversos jugadors. Un dels noms propis és Pau Víctor Delgado, que ja va ser un dels grans protagonistes de la gira nord-americana i que va debutar amb el primer equip a l’estadi Lluís Companys. El vallesà ho va fer com a titular i va completar el partit sencer, primer arrencant des de la banda dreta i després com a davanter centre. Pau Víctor va ser escollit el jugador Estrella del Gamper, una designació escollida per l’afició blaugrana a través del web del club. Jofre Riera, director de patrocinis d’Estrella Damm, va entregar el trofeu a Pau Víctor.

L’exjugador del Girona relleva Frenkie de Jong, escollit millor jugador l’any passat, contra el Tottenham (4-2). Abans havien rebut el trofeu Estrella jugadors com Lewandowski (2022), Neto (2021), Coutinho (2020) o Messi (2018).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)