Barça

Sergi Roberto: “El Barça és i serà sempre el club de la meva vida”

El fins ara capità s’acomiada emocionat del club on ha jugat 18 anys i amb el qual ha guanyat 25 títols

Després de 18 anys al Barça, on va arribar als 14, Sergi Roberto s’ha acomiadat del club en un acte emotiu i envoltat de família, amics, directius i companys que han copat la sala. No tan sols futbolistes de l’actual plantilla hi han volgut ser presents, també emblemes com Xavi, Puyol i Piqué. 25 títols i 373 partits després, el darrer capità del Barça no ha pogut evitar les llàgrimes durant el seu discurs, visiblement emocionat en repassar tota una vida al Barça i, sobretot, quan ha parlat de la seva família, agraint el seu suport constant als seus pares i a la seva parella.

L’arribada al club i els anys a La Masia

“Culer de naixement, sempre mirant tots els partits del Barça, als 14 anys vaig complir el somni d’arribar al club. Vaig viure els millors anys de la meva vida a La Masia, hi vaig aprendre els valors del club i vaig créixer com a jugador i persona.”

Un honor jugar al Barça

“He estat un afortunat. He compartit vestidor amb els meus ídols i s’han acabat convertint en amics, amb qui he pogut guanyar tots els títols possibles i viure nits màgiques. Ha sigut un autèntic honor. Me’n vaig molt feliç i orgullós, ho he donat tot i el Barça és i serà sempre el club de la meva vida, S’acaba aquesta etapa, però estic segur que els camins es tornaran a trobar.”

L’adeu a l’afició

“M’hauria agradat poder acomiadar-me de l’afició al camp, però que sapigueu que estaré eternament agraït per tot el vostre suport tots aquests anys. I per l’exigència que m’ha fet ser el jugador que soc avui dia. Us portaré sempre al cor.”

Un moment

“N’hi ha molts d’especials, però el debut amb el primer equip del Barça és complir el somni de nen. Diria que aquell dia és el més important de la meva carrera.”

Un gol

“És difícil. El primer que vaig fer al Camp Nou, contra el Madrid sempre són importants... i com no, el gol davant el PSG, el recordaré tota la vida i crec que és un dels grans moments viscuts pels aficionats del Barça.”

El braçalet de capità

“Ser primer capità del Barça és una de les coses més importants de la meva carrera. És un honor i un orgull, ho he intentat fer de la millor manera. Ara el deixo en bones mans, en les de Ter Stegen.”

Un exemple a seguir pels nens i joves del planter

“La Masia és el cor d’aquest club. Hi tenim jugadors increïbles. Per la meva experiència, els diria que tinguin molta paciència. Del Barça t’han de fer fora, si el seu somni és jugar al primer equip del Barça que lluitin i treballin, les oportunitats acaben arribant. És el millor club del món, l’esforç valdrà la pena.”

L’adeu del president Laporta

“Ets història del Barça Sergi, un símbol del Barça i un exemple a seguir del que és un jugador de La Masia. Només tinc paraules d’agraïment pel teu compromís amb el club. El darrer any, com a capità, has tingut molta cura dels joves que tenen el somni de repetir el que has aconseguit arribant des de baix. El Barça és casa teva, ho serà sempre, formes part d’aquest escut. Sempre et tindrem al cor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)