Barça

Valverde: “A Nico el veig bé, però el mercat està obert”

El tècnic de l’Athletic, Ernesto Valverde, ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació en la prèvia del duel que disputaran contra el Getafe, demà a les 19h. En aquesta roda de premsa, Valverde ha parlat sobre la situació de Nico Williams, i ha deixat oberta la porta a una possible sortida del jugador pretès pel Barça.

En ser preguntat si està llest per ser convocat, ha dit que “ja ho veurem, toca esperar a l’entrenament”. Valverde també ha contestat a la pregunta sobre la possible marxa del davanter sense ser taxatiu. “Jo no tinc res a dir, el mercat està obert. Tenim jugadors com Nico que estan bé aquí, però el mercat està obert fins al dia 30 perquè nosaltres i la resta d’equips millorin les plantilles. Jo a Nico el veig bé”, ha explicat. “El més important és que els jugadors vulguin estar amb nosaltres. Per això, és important que l’equip ofereixi als jugadors la possibilitat de créixer i guanyar, no ens enganyarem. Que Nico pugui continuar amb nosaltres aquest any és important també de cara a la nostra pròpia autoestima”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)