Barça

Íñigo, Pau Víctor, Casadó i Pablo Torre, apuntats a Mestalla

El nou fitxatge encara no ha sigut inscrit i el tècnic ha assegurat que no està encara llest; Íñigo ha sigut inscrit aquest matí i apunta a titular

Dani Olmo no jugarà a València en el debut del Barça en lliga. Hansi Flick ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit que no està en les millors condicions físiques després d’haver-se sumat tard a la pretemporada, venint de l’Eurocopa. Però, en canvi, altres futbolistes que també van jugar amb Espanya sí que seran convocats i la inscripció del terrassenc a la lliga no és una realitat en aquests instants.

Sigui quin sigui el motiu real, el nou fitxatge no competirà a Mestalla. Sí que ho faran Lamine Yamal, tal com ha explicat Flick. El tècnic també ha apuntat que Pedri podria tenir minuts a la segona meitat després de fer els dos últims entrenaments amb el grup.

Se suma als disponibles Íñigo Martínez, ja inscrit a La Lliga i que apunta a titular a l’eix de la defensa. El Barça l’ha pogut inscriure per la regla de l’article 77, que permet inscriure un futbolista utilitzant un percentatge de salari d’un altre jugador lesionat diversos mesos. És el cas de Ronald Araujo.

Tot i que no ha estat fàcil, el club està inscrivint jugadors abans del duel de demà i en les últimes hores s’han afegit a la plantilla Pau Víctor, Marc Casadó i Pablo Torre, una ajuda mes per a Flick.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)