Barça

Thiago acaba les pràctiques amb Flick

Cos tècnic. L’exjugador va finalitzar ahir la seva etapa com a ajudant del tècnic alemany i el Barça aposta per Arnau Blanco, fins ara entrenador del Cadet A, com a substitut

Thiago Alcántara va posar ahir punt final a la seva etapa al cos tècnic de Hansi Flick. L’exfutbolista acaba així aquest breu període al Barça com a ajudant del tècnic alemany una vegada finalitzada la pretemporada. El club va anunciar que Arnau Blanco, fins ara entrenador del Cadet A, ocuparà el lloc de Thiago en l’organigrama tècnic.

El tècnic de Palau-solità i Plegamans, que ha treballat en el futbol formatiu blaugrana durant les últimes onze temporades, tindrà les mateixes funcions que ha exercit el gran dels Alcántara. El Barça indica que vol “continuar apostant pel talent i l’excel·lent formació dels professionals i tècnics de la casa”.

Semblava que Thiago podia continuar com a mínim fins al mes de setembre. Finalment, però, va decidir que aquest divendres seria el seu darrer dia, coincidint amb l’inici de la lliga avui. Thiago vol continuar formant-se per convertir-se en entrenador en un futur, així com dedicar temps a la seva família. Tenia clar que aquestes pràctiques al Barça eren una oportunitat, però curta i temporal. Tot i això, Flick li deixa les portes obertes: “Tenim una molt bona relació, ens ha ajudat molt. És increïble com viu el dia a dia, el que ens ha donat dins i fora del camp, té una qualitat humana enorme. No sé si tornarà, és la seva decisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)