Barça

Les presses, convertides en la rutina de cada estiu

Plantilla. El Barça inscriu a última hora Iñigo, Pau Víctor, Pablo Torre i Casadó per jugar a Mestalla, però Olmo continua sense estar-ho

Inscriure els futbolistes s’ha convertit en un problema del futbol modern. Bona part dels equips de la lliga espanyola ho pateixen des de fa uns anys. Les dificultats econòmiques i l’exigència de LaLiga per complir el fair-play financer en són els responsables. El Barça fa diverses temporades que es troba amb aquest conflicte, i aquesta no ha estat diferent.

S’ha convertit en una rutina de cada estiu arribar amb presses a les hores prèvies als primers partits de lliga per aconseguir encabir els jugadors necessaris per disputar la jornada. El Barça va inscriure ahir quatre futbolistes que no ho estaven.

El primer va ser Iñigo Martínez. El central era una prioritat per a Hansi Flick. Apunta a ser titular a Mestalla i se’l va poder incloure aprofitant la regla que permet inscriure un futbolista utilitzant un percentatge de salari d’un altre jugador lesionat per diversos mesos. És el cas de Ronald Araujo.

Els següents a formar part de la llista van ser els joves. Pablo Torre i Marc Casadó en primera instància. El de la Masia podria sortir d’inici com a mig centre, mentre que el cantàbric apunta a tenir minuts en la segona meitat.

L’últim futbolista que va inscriure el Barça va ser Pau Víctor. La revelació de la pretemporada formarà part de la convocatòria a Mestalla amb possibilitats de ser titular o, si més no, disposar de minuts de pes en el segon temps.

No tot van ser bones notícies. El Barça no ha pogut inscriure Dani Olmo, tot i que Flick va argumentar que encara no està preparat físicament.

El tècnic alemany té 23 inscrits, entre ells els diversos lesionats. Malgrat això, a aquesta llista de disponibles cal sumar-hi jugadors amb fitxa del filial com Héctor Fort, Valle i, fins i tot, Vitor Roque.

VINT-I-TRES INSCRITS

El Barça té 23 jugadors inscrits, a més dels que poden jugar amb fitxa del filial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)