Barça

El Barça de Flick arrenca amb bon peu remuntant a Mestalla (1-2)

Un doblet de Lewandowski permet aixecar la diana inicial d’Hugo Duro i començar la lliga sumant tres punts en una plaça complicada

El Barça guanya al València a Mestalla (1-2) en l’estrena de l’equip en lliga. Un doblet de Robert Lewandowski ha permès arrencar l’era Flick remuntant i sumant tres punts molt importants en un feu sempre complicat de visitar.

No ha començat bé el partit el Barça. L’equip no ha aconseguit fer-se amb el control del partit, gens còmode ni amb pilota ni sense. Amb ella, poc joc interior i poca amenaça per fora. Tan sols algunes accions aïllades de Lamine i Raphinha han permès generar una mínima sensació de perill sobre la porteria de Mamardashvili. Defensivament, pressió poc efectiva i desordenada davant un València que tampoc ha tingut problemes a jugar en llarg i directe quan li ha convingut. D’aquesta manera, ha generat més perill que els catalans.

Ter Stegen ha hagut d’aparèixer per salvar el gol local després d’una centrada de Javi Guerra que s’ha enverinat. Arribava sovint el conjunt de Baraja, i ha acabat trobant premi. Una sensacional centrada de Diego López l’ha enviat al fons de la xarxa, amb el cap, Hugo Duro. L’àrbitre ha xiulat fora de joc inicialment, però el VAR l’ha fet rectificar perquè Íñigo l’habilitava. Ha tingut el segon immediatament després el mateix Duro després d’una pèrdua de Ter Stegen, però Pau Cubarsí l’ha tret sota pals.

Acció valor gol del central que ha tingut encara més importància quan, en la jugada posterior, ha empatat Lewandowski. No havia pogut participar gens el polonès, però és un nou pur. Una centrada passada de Balde l’ha enviat Lamine a l’àrea petita i, allà, ha aparegut el peu de Lewandowski per igualar. Gol fonamental just abans del descans.

A la represa, una altra diana de les que afecten psicològicament. Penal de Mosquera sobre un llest Raphinha. Lewandowski l’ha enviat a l’escaire per signar el seu primer doblet de la temporada i remuntar el partit a Mestalla. S’ha sentit una mica més còmode el Barça amb el resultat a favor, amb les idees més clares. Ferran Torres ha perdonat el tercer en un mà a mà davant el porter.

Pedri ha saltat al camp superada l’hora de joc. Reapareixia després de la seva darrera lesió, però el seu rendiment ha sigut sensacional. S’ha fet amo i senyor del partit tan sols trepitjar la gespa, donant pausa, control i talent als blaugrana. Fins i tot s’ha atrevit amb un xut des de la frontal. Podria haver acabat el partit tranquil l’equip de Flick, però Casadó ha fallat una ocasió clamorosa que ha deixat el duel obert fins a la darrera jugada. L’equip s’ha fet fort i aconsegueix sumar tres punts fonamentals per arrencar amb bon peu i sumar confiança en el procés. El proper repte, la visita de l’Athletic a Montjuïc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)