Barça

El retorn de les olímpiques

Barça. Aitana, Alèxia, Salma Paralluelo, Patri Guijarro, Paredes, Vicky López, Cata Coll i Ona Batlle es van incorporar ahir a la disciplina de l’equip després de deu dies de vacances

Pere Romeu ja disposa de tota la plantilla al complet. Les vuit futbolistes que van disputar els Jocs Olímpics de París amb la selecció espanyola es van incorporar ahir a la disciplina de l’equip després de deu dies de vacances.

Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Patri Guijarro, Cata Coll, Irene Paredes, Ona Batlle, Salma Paralluelo i Vicky López van acudir ahir al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper, on van fer les proves físiques al gimnàs i van passar les habituals revisions mèdiques. A la tarda, ja es van exercitar de manera individualitzada, i en els pròxims dies començaran a fer treball amb les seves companyes.

Així doncs, totes les futbolistes del primer equip blaugrana estaran disponibles per a la cita de divendres a l’estadi Johan Cruyff (20 h). L’equip es presentarà davant la seva afició en el trofeu Joan Gamper, en què en aquesta ocasió s’enfrontarà al Milan. Posteriorment, del 25 d’agost a l’1 de setembre, faran una petita gira pels Estats Units, on jugaran contra el Bay FC i el Dallas Trinity FC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)