Barça

Vicky López i Martina Fernández, al primer equip

El Barça ha anunciat que les futbolistes que el curs passat van estar amb dinàmica del primer equip però amb dorsal del filial, Vicky López i Martina Fernández, formaran part enguany del primer equip a les ordres de Pere Romeu. Alba Caño i Judit Pujols, seran les jugadores que assumiran el rol a cavall del filial i el primer equip.

Vicky López té només 18 anys i ja va disputar fa dos cursos tretze partits a les ordres de Jonathan Giráldez. La passada campanya va arribar la seva confirmació amb 37 enfrontaments amb el primer equip (23 de lliga i 8 de Champions League) fent nou dianes en la competició domèstica. Recentment, la futbolista va jugar els Jocs Olímpics amb la selecció espanyola.

Pel que fa a MartinaFernández, actualment s’està recuperant d’una lesió al menisc del genoll dret. La defensa d’Ordis va debutar la temporada 2021/22 amb el primer equip i la passada va disputar 22 partits comptant totes les competicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)