Barça

Sobrereserva a l’eix defensiu

Mercat. Comptant el lesionat Araujo, el Barça té vuit centrals a la plantilla. Irremeiablement, hi haurà sortides; Mika Faye serà el primer a marxar, rumb al Rennes, que pagarà 12 milions

Si en alguna posició el Barça té excedent és en la de central; fins a vuit futbolistes té que poden ocupar aquesta demarcació. Ronald Araujo –de baixa per lesió fins al desembre–, Pau Cubarsí, Iñigo Martínez, Andreas Christensen, Jules Kounde, Eric Garcia, Clément Lenglet i Mika Faye. El doble dels necessaris. Irremeiablement, doncs, hi haurà sortides, i la primera serà la de Faye, que posarà el rumb cap al Rennes, que pagarà 12 milions d’euros. El club blaugrana fa negoci amb el central senegalès, que el curs passat va militar al filial, i a qui va fitxar procedent del Kustosija croat a canvi d’1,5 milions d’euros. A més, l’entitat culer es guarda una opció de recompra per una xifra de prop de 30 milions d’euros i un percentatge del 25% d’una futura venda.

Tot i això, amb l’adeu del defensa de 20 anys, continua havent-hi sobrereserva a l’eix defensiu, amb set futbolistes. La idea és que surtin dos jugadors més. Ja no només per la confecció de la plantilla sinó, sobretot, per alleugerar massa salarial i generar el fair play necessari per a la inscripció de Dani Olmo i dels reforços que han d’arribar. En aquest sentit, un candidat fix és Lenglet. El francès, amb contracte fins al juny del 2026 i una fitxa elevada, continua sense decantar-se per una de les propostes que té a sobre de la taula. I l’altre, amb Kounde indiscutible ja que també juga de lateral dret i és l’únic que hi ha ara, i Araujo lesionat, haurà de sortir d’entre Christensen, Eric i Iñigo Martínez –poc probable perquè convenç Hansi Flick–. El danès té mercat i de propostes no n’hi falten, com el català, que si marxés la seva opció seria tornar al Girona, que l’esperarà tant com pugui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)