Barça

El vestidor del Barça escull els cinc capitans amb Ter Stegen al capdavant

Araujo, De Jong, Raphinha i Pedri, per aquest ordre, segueixen la llista de representants de la plantilla que lidera el porter alemany, primer capità aquesta temporada

Els cinc capitans del Barça estan confirmats. El vestidor ha votat els cinc representants de la plantilla i aquests seran Ter Stegen, Araujo, De Jong, Raphinha i Pedri, per aquest ordre. Cap sorpresa en el primer líder, era evident que el porter alemany seria el primer capità. Així ho va manifestar Sergi Roberto, que ho era fins a enguany, així com l’entrenador Hansi Flick. La temporada 22/23, i amb el comiat de Piqué, Ter Stegen va entrar a formar part de la llista de representants culers com a quart. La temporada passada ja va ser segon capità i, de fet, ha lluït el braçalet sobre el terreny de joc en nombroses ocasions.

Més dubtes oferien la resta. Ronald Araujo ha estat escollit com a segon, prova de la trascendència del central uruguaià al grup, malgrat tenir encara al davant força mesos de lesió. Controvertit serà el tercer. Frenkie De Jong és el tercer representant de la capitania del primer equip del Barça. També lesionat i força discutit entre l’afició, els companys també li han ofert confiança. 150 partits Araujo i 213 De Jong, dels que més de la plantilla.

Les novetats són Raphinha i Pedri, com a quart i cinquè. El brasiler, que en dues temporades s’ha guanyat l’estima dels seus companys, ha jugat 88 partits oficials amb la samarreta del Barça. Per la seva part Pedri, que va arribar la temporada 2020/21, acumula 144 enfrontaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)