Barça

Christensen es lesiona i estarà uns dos mesos de baixa

Les molèsties físiques del danès han acabat sent més importants i aquest contratemps tanca pràcticament la porta a valorar una possible sortida del defensa

Andreas Christensen té més que unes molèsties. El danès, que no ha entrenat aquest divendres, pateix una lesió que el mantindrà lluny de la gespa durant un parell de mesos, segons ha avançat Relevo. Falta ara veure si està vinculada a la tendinitis que l’ha tingut tocat els últims mesos.

Hansi Flick havia deixat clar en roda de premsa aquest divendres que “tal com està ara no pot ajudar a l’equip. L’any passat va jugar alguns partits amb problemes i l’hem de cuidar. És important tenir-lo al 100%, al 80% no ens pot ajudar”. Sorprèn que el tècnic parlés d’un 80% i hores després es conegui que el futbolista estarà diverses setmanes fora del terreny de joc.

Amb aquesta lesió es tanca de manera pràcticament definitiva la porta a una possible sortida de Christensen aquests darrers dies de mercat. Era una de les opcions que s’havia plantejat, però sembla ara poc probable que es pugui valorar la seva venta. Èric Garcia i el seu possible retorn a Girona queden com a única possible sortida a l’eix de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)