Barça

Pere Romeu: “Benvingudes al millor club del món”

Avui l’estadi Johan Cruyff s’ha tornat a omplir per viure el que ja és tota una tradició, el trofeu Joan Gamper femení on avui a les 20h s’enfrontaran Barça i Milan. Abans del partit s’ha presentat la plantilla blaugrana amb els seus dorsals i han parlat tant el nou tècnic, Pere Romeu, com la capitana i estrella, Alexia Putellas.

Romeu s’ha presentat com un home de la casa que estima molt la ciutat i el club i confia en un bon curs. “Estic convençut que aquesta temporada repetirem molts èxits.” I després de diversos agraïments al presidents, la junta i als aficionats també ha volgut donar la benvinguda als nous fixatges (Kika, Ellie i Ewa): “Benvingudes al millor club del món, us farem sentir com a casa.” No s’ha oblidat de donar també la benvinguda als nous membres del cos tècnic i tampoc ha volgut oblidar-se de les jugadores del filial que han fet el pas. Per acabar ha volgut dedicar unes paraules a l’afició. “És la meva 4a temporada dins el futbol femení i des que vaig arribar vaig quedar totalment al·lucinat amb la connexió que hi ha amb l’afició. Sou el motor d’aquest equip i espero que aquesta temporada segueixi sent així. I prepareu-vos perquè us portarem nous èxits.”

La capitana també ha agafat el micròfon. “és una alegria gegant tornar a ser aquí amb vosaltres i ser la capitana del millor equip del món”. Putellas ha començat per donar les gràcies a l’afició per tot el seu suport. Tot seguit també ha donat la benvinguda a les noves incorporacions i no s’ha oblidat tampoc de donar les gràcies a les baixes (Paños, Mariona, Lucy Bronze i Jonathan) “per tot el que han donat a aquest club i per ajudar a créixer i fer història”. I per acabar ha volgut deixar clar que tot i els èxits dels últims anys queda molt per fer. “No ens quedarem aquí. Sabem el que vol dir això (senyalant-se l’escut). Treballarem cada dia per tornar a estar a prop dels 4 títols. Això és aquest equip, si hi ha 4 títols anirem a pels 4”. Per això, ha demanat a l’afició el seu suport. I ha tancat: “Volem seguir fent història. Volem seguir movent el món. Així que anem a per totes i us necessitem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)