Barça

Amb els cinc sentits

El Barça comença una setmana de tres partits rebent l’Athletic entre rumors de sortides i arribades, amb el mercat entrant en la recta final i amb Nico Williams visitant la capital catalana després d’optar per continuar a Bilbao

Després de superar la primera a Mestalla, el Barça de Flick afronta avui una altra prova exigent en la segona jornada de lliga. L’equip s’estrena en un partit oficial al Lluís Companys (19 h) rebent l’Athletic Club. Tot i la visita d’un rival complicat, el duel arriba entre molts rumors de sortides i arribades de jugadors, amb el mercat de fitxatges entrant ja en els seus darrers dies i amb l’al·licient afegit de la presència de Nico Williams a la gespa després d’haver decidit quedar-se a Bilbao i no fitxar pel Barça.

Són molts estímuls externs els que presenta el partit, però els blaugrana tenen clar que no poden distreure’s amb res. Volen mantenir els cinc sentits posats en el que els toca fer i sumar tres punts més per mantenir les bones sensacions.

La remuntada i victòria a València va donar ànim i confiança al conjunt de Flick. Guanyar en un camp difícil en l’estrena, amb una plantilla plena de baixes i jugadors amb poc rodatge, ha fet créixer la il·lusió de l’aficionat culer. Aquesta il·lusió la lideren els més joves, els jugadors de la Masia que han fet un pas endavant en un moment delicat, responent amb un rendiment incontestable a l’aposta que el tècnic alemany ha fet per ells. La parella Bernal - Casadó podria repetir titularitat contra el conjunt basc. L’entrada de Christensen o Èric Garcia podria haver-los tret el lloc, però sembla poc probable que es produeixi. De fet, tots dos centrals estan entre els que sonen per abandonar el club abans de tancar el mercat, i un dels dos podria fer-ho. Sembla que Èric podria tornar a Girona. Menys probable és ja la sortida del danès, que té una lesió que el tindrà fora dels terrenys de joc durant un parell de mesos. Podria canviar l’acompanyant d’aquests a la medul·lar. Ferran Torres i Raphinha hi van actuar a Mestalla, però tot indica que l’ex del València no serà en l’onze inicial. Pedri és qui té més números d’ocupar aquesta posició, tot i que Fermín també és un candicat. El brasiler passaria a caure a la banda esquerra.

L’Athletic arriba a Barcelona després de no aconseguir passar de l’empat a casa contra el Getafe en la primera jornada. Els d’Ernesto Valverde no van fer un bon partit i no van poder superar els madrilenys, que tenien un nombre de jugadors força limitat. Els de San Mamés esperen donar la sorpresa a Montjuïc.

El Barça enceta contra l’Athletic una setmana exigent, amb tres partits en set dies. Dimarts visitarà el Rayo Vallecano i dissabte que ve repetirà al Lluís Companys rebent el Valladolid. L’objectiu és molt clar: dotze punts de dotze possibles. És clau arribar a la primera aturada de seleccions amb bones sensacions i sumant el màxim possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)