Barça

L’1x1 del Barça-Athletic

Per Adrià Tella

TER STEGEN (90’)
CAPITÀ
Segur, com és habitual, en les accions en què els bascos van amenaçar, la majoria poc clares. No la va poder encertar en el penal que va marcar Sancet. Es va estrenar com a capità ja escollit per la plantilla amb una victòria.
KOUNDE (90’)
GUANYADOR
Era el duel de la tarda el seu amb Nico Williams. Pel nivell de l’extrem i pel que suposava la seva visita al Camp Nou. El talent del de l’Athletic el va exigir, però el francès es va mostrar molt sòlid i es va acabar imposant clarament.
CUBARSÍ (90’)
PENALITZAT
Partit més que correcte el del jove central de La Masia, però amb la taca d’haver comès el penal sobre Berenguer en una situació d’urgència en què va decidir anar a terra. Un risc que va acabar pagant car.
ÍÑIGO MARTÍNEZ (90’)
ASSENTAT
Tot i deixar una actuació amb alts i baixos a Mestalla, és el central escollit per Flick per acompanyar Cubarsí. Amb la lesió de Christensen s’esvaeixen els dubtes. Va jugar un partit molt seriós contra el seu exequip.
BALDE (89’)
INCANSABLE
Molt complet el partit d’un Balde que deixa cada setmana més bones sensacions. El lateral està completament recuperat de la lesió i, a poc a poc, va acostant-se a la seva millor versió. Clau per a Flick, serà amo i senyor del carril esquerre.
BERNAL (83’)
CONFIRMAT
A l’onze per davant de Casadó, va quallar una altra gran actuació. Sobri, elegant i amb una comprensió del joc sensacional per donar aire i sortides netes a l’equip en una zona amb molta pressió. Es consolida al pivot el jove de 17 anys.
PEDRI (90’)
pREPARAT
Titular i partit complet. Sembla que Pedri ha deixat completament enrere la lesió. De menys a més, però sempre fonamental i diferencial. Va ser clau en la jugada que va acabar decidint el partit, la diana de Lewandowski.
RAPHINHA (90’)
INDISCUTIBLE
Més enllà de les males decisions que pren sovint amb la pilota, és un jugador únic a la plantilla. El seu esforç i la lectura en la pressió és sublim, té un colpeig sensacional i capacitat d’amenaçar a l’espai. A més, està complint també d’interior.
LAMINE YAMAL (89’)
SOMRIENT
El millor jugador del partit. Fi amb la pilota, elèctric quan va encarar, aportant molt perill a tres quarts, solidari en defensa i autor del primer gol del partit en un bon xut des de fora de l’àrea. Escollit MVP.
LEWANDOWSKI (90’)
INSACIABLE
La seva fam per trobar el gol no s’acaba mai. Després de dues rematades al pal i una aturada inversemblant del porter, no es va rendir i va acabar anotant el gol de la victòria. Ja en són tres en lliga i sis punts per al Barça.
FERRAN TORRES (63’)
PROFUND
Va millorar les prestacions que va oferir a Mestalla, més vertical i sent útil com a amenaça a l’espai. Tot i això, de nou poc encertat i imprecís. El primer canvi i, possiblement, qui podria perdre més fàcilment el seu lloc a l’onze.
FERMÍN (32’)
ESPERAT
Després d’un estiu de somni, campió de l’Eurocopa i or en els Jocs, va tornar a tenir minuts amb el Barça, molt aplaudit.
ERIC (12’)
NECESSARI
Tot i que semblava que podia sortir, la lesió de Christensen el converteix en necessari, podent jugar tant a la defensa com al mig.
P. VÍCTOR (4’)
breu
Flick li va tornar a donar minuts, però de nou molt al final, ja en el temps afegit, sense marge per fer pràcticament res.
GERARD M. (4’)
ÚTIL
També va sortir en el temps afegit, però queda clar que és el relleu de Balde al lateral esquerre per davant d’Àlex Valle.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)