Barça

Vitor Roque ja és a Sevilla; jugarà en el Betis

Mercat. El punta brasiler va aterrar dissabte a la nit a la capital andalusa i ahir va passar el reconeixement mèdic

Vitor Roque jugarà en el Betis aquest curs. El punta brasiler ja és a Sevilla, on va aterrar dissabte a la nit, ahir va passar el reconeixement mèdic i avui, probablement, es farà l’anunci de la seva cessió al club verd-i-blanc. El jugador de 19 anys, doncs, intentarà reivindicar-se en un equip de LaLiga, després d’haver gaudit de ben poques oportunitats de culer.

Lenglet, a Madrid

Clément Lenglet també sortirà de manera imminent. En el cas del central francès, el seu destí serà l’Atlético. Ahir, de fet, va estar present al Metropolitano en el duel que el conjunt colchonero va jugar contra el Girona.

Acord tancat; Faye, al Rennes

El Barça va anunciar el traspàs de Mikayil Faye al Rennes a canvi de 10,3 milions d’euros. El club blaugrana es reserva un dret de recompra per 25 milions d’euros i un percentatge del 30% d’una futura venda del jugador. L’entitat fa negoci amb el central senegalès, que el curs passat va militar en el filial, i a qui va fitxar procedent del Kustosija croat a canvi d’1,5 milions d’euros fa un any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)