Barça

Primer desplaçament amb més de 200 penyistes

La PB Cabanyal va ser l’amfitriona i va acollir centenars de culers a la seva seu

Després de tres mesos sense cap desplaçament, les penyes barcelonistes van evidenciar a València les seves ganes de tornar a viatjar per veure l’equip. I és que van ser més de 200 penyistes els que van estar a Mestalla, arribats des de diferents punts del país i també del territori internacional. Els prolegòmens del partit es van viure a la seu de la Penya Barcelonista Cabanyal-Ciutat Jardí (Federació València i Marina Alta), que va obrir el seu local a les 15 h i fins dues hores abans del partit. Per allí van passar centenars de penyistes, socis i aficionats que no es van voler perdre l’ambient de passió barcelonista abans de presenciar el debut de lliga. A pesar d’una calor sufocant, es va viure un ambient molt barcelonista i d’unió entre diferents penyistes. Posteriorment, tots els assistents van fer un ‘corteo’ fins a l’estadi de Mestalla. La prèvia va deixar els aficionats barcelonistes molt contents i la valoració de la penya amfitriona, la PB Cabanyal, va ser molt positiva. S’espera continuar fent les prèvies del València-Barça al local de la penya.

EN PREPAREN MÉS

A l’estadi de Mestalla van ser presents, entre d’altres, la PB Solsona i Comarca (Fed. Ponent Nord), la PB Front 532 (Fed. Barcelonès Est), la PB Ulldecona (Fed. Terres de l’Ebre), la PB Nostra Ensenya i la PB Almogàvers (Fed. Barcelonès Oest), la PB BizkaBarça i la PB Irun (Fed. Euskadi), la PB Barberà (Fed. Vallès), la PB Pasión Culé Zaragoza (Fed. Aragó, La Rioja i Navarra), la PB Águilas (Fed. Múrcia), la PB Móstoles (Fed. Madrid) i la PB Gabriel López Sola Saint-Juéry i la PB Lleó de Dues Cues (Fed. Món). Les penyes van celebrar conjuntament la primera victòria en la lliga, i ja esperen el sorteig de la Champions, previst per al 29 d’agost.

Aquest any, amb el nou format de la lliga de campions, hi haurà quatre desplaçaments en la primera fase de la competició europea. Les penyes celebren que tindran un desplaçament més, a comparació de les últimes temporades. Així doncs, els aficionats podran demostrar encara més la seva força i passió blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)