Barça

“Olmo està preparat per jugar”

Hansi Flick Entrenador del Barça

Hansi Flick va sortir ahir a la roda de premsa prèvia al partit sense saber si podria comptar amb Dani Olmo. Tot i això, el tècnic va mostrar confiança en el club i va deixar clar que creia que ho aconseguirien. Així ha estat i el de Terrassa podrà jugar a Vallecas.

“Seria fantàstic poder comptar amb Olmo”, comentava l’alemany, que sense saber si el podria alinear no va dubtar a deixar clar que el jugador “està preparat per jugar”. D’aquesta manera, tot apunta que el campió de l’Eurocopa i màxim golejador amb la selecció espanyola podria ser titular avui contra el Rayo.

Després que el Barça pagués 55 milions d’euros al Leipzig per ell, va haver de veure les dues primers jornades des de la graderia i per televisió. “És evident que els jugadors quan no poden jugar no estan contents, Olmo no ho està”, va detallar ahir l’entrenador, malgrat deixar clar que el futbolista coneixia la situació del club. Aquest escenari s’ha acabat, i toca centrar-se en el que passa a la gespa.

“Estem molt satisfets amb el nivell de l’equip al camp. Si ens entrenem al 80% no podem jugar al 100%, amb aquesta idea treballem. Ens volem centrar a jugar millor cada partit”, va destacar un Flick que hi va afegir que van a totes a Vallecas.

L’ex del Bayern va voler deixar clar que la sortida de Vitor Roque no es produeix perquè no comptessin amb ell: “No hauria anat malament tenir una peça ofensiva més, però vaig parlar amb ell i havia arribat del Brasil, estava en una situació difícil, i ara té una bona oportunitat. Encreuo els dits perquè jugui bé i pugui millorar.” D’altra banda, Flick no tanca la porta que pugui arribar algun fitxatge, però assegura que no hi pensa, ja que està centrat en l’equip que té.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)