Barça

Ara sí, amb Dani Olmo

El Barça, embalat després d’engegar el campionat amb dues victòries consecutives, visita aquesta nit el Rayo Vallecano ja amb l’atacant egarenc disponible, un cop el club aconsegueix finalment inscriure’l

El Barça juga avui (21.30 h) un altre partit de lliga, al feu del Rayo Vallecano, i ho farà amb la incògnita esvaïda de Dani Olmo. LaLiga va donar llum verd a la seva inscripció i podrà jugar. Ha calgut fer malabarismes, com de costum, per generar el fair play necessari. D’aquesta manera, amb les recents sortides, el club blaugrana aprofita la lesió de Christensen, a qui dona de baixa, per acabar de trobar l’espai necessari, com ja va fer amb la d’Araujo per registrar Íñigo Martínez. Olmo, doncs, per qui l’entitat culer pagarà 55 milions d’euros al Leipzig, i que ja es va perdre les dues primeres jornades de lliga, debutarà aquesta nit a Vallecas i, segurament, de titular.

I és que a l’egarenc se li entreveu un paper capital en l’equip orientat per Flick. Tot i això, el conjunt barcelonista se n’ha sortit sense ell i sense el grapat de lesionats –De Jong, Araujo, Ansu Fati, Gavi i Christensen– en les esmentades dues primeres jornades. Dos de dos, suma, després de desfer-se del València (1-2) i de l’Athletic (2-1), i en aquest darrer matx contra el grup biscaí oferint una versió col·lectiva prometedora. I és clar, quan el col·lectiu funciona, les individualitats també. Tot va lligat. Així, contra els roig-i-blancs, es va veure un Lewandowski amb més presència a l’àrea, que aconseguia situacions interessants en punt de rematada i tenia impacte en l’última zona. Seu va ser el gol del triomf, com els dos dels blaugrana a Mestalla, la qual cosa el situa com el màxim artiller del campionat amb tres dianes. El polonès serà en l’onze a Vallecas, com Raphinha, també encès, tant si juga d’interior com d’extrem. Avui, amb l’entrada d’Olmo, que es preveu que actuarà en una zona intermèdia entre la davantera i el mig del camp, el brasiler jugarà per l’esquerra de l’atac si no hi ha sorpreses. A la dreta hi haurà Lamine Yamal, la bandera ofensiva de l’equip i un dels tres menors d’edat que estan ocupant l’onze amb Cubarsí i Marc Bernal, l’aposta de Flick en el pivot defensiu. Al costat de Bernal podria actuar-hi Pedri, encara que amb setmana de tres partits podria descansar i ocupar el seu lloc Fermín. Al darrere, no s’hi entreveuen canvis, amb el porter Ter Stegen escortat per Cubarsí fent parella a l’eix defensiu amb Iñigo Martínez, i Kounde i Balde als laterals.

James fitxa pel Rayo

El rival dels blaugrana avui ha començat també molt bé el campionat. Dirigit per Iñigo Pérez, el tècnic que va acabar el curs passat, el Rayo Vallecano ha aconseguit un triomf, de molt de mèrit, al feu de la Real Sociedad (1-2) i un empat al camp del Getafe (0-0). A més, l’equip madrileny va rebre ahir un nou estímul, en forma de fitxatge: James Rodríguez. El colombià de 33 anys, recentment nomenat millor jugador de la copa Amèrica, va ser anunciat ahir com a nou reforç pels franjirrojos. No obstant això, avui no jugarà i el seu debut haurà d’esperar, almenys, al cap de setmana.

EN LA LLISTA

Olmo podrà estrenar-se amb la samarreta del Barça avui a Vallecas

LA LÍNIA COL·LECTIVA

L’equip de Flick aspira a donar continuïtat a la versió oferta contra l’Athletic

JAMES RODRÍGUEZ

El Rayo va anunciar el fitxatge del colombià, que avui no jugarà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)