Barça

Llista amb 16 jugadors del primer equip i amb Dani Olmo ja inscrit

El Barça ha donat la llista de convocats de cara al partit que disputarà avui a les 21:30h contra el Rayo Vallecano a l’estadi de Vallecas. Hansi Flick ha cridat als setze jugadors del primer equip disponibles i a sis futbolistes del Barça Atlètic. Com a baixa d’última hora, Eric Garcia s’ha quedat a casa per culpa d’una fasciïtis plantar al peu dret, en ple interrogant sobre el seu futur de blaugrana. Precisament la baixa d’Eric deixa al tècnic alemany amb dos centrals del primer equip, Pau Cubarsí i Íñigo Martínez.

La gran novetat és l’entrada, ja sense asterisc, de Dani Olmo, que podria debutar com a blaugrana després de ser inscrit a LaLiga i tenir tota la paperassa en ordre gràcies a la lesió d’Andreas Christensen.

La llista completa està formada per Ter Stegen i Iñaki Peña, Cubarsí, Balde, Íñigo Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Pablo Torre, Fermín, Marc Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Dani Olmo, Kounde i els futbolistes del filial Astralaga, Bernal, Hèctor Fort, Gerard Martín, Sergi Domínguez i Andrés Cuenca, aquests dos darrers per reforçar la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)