Barça

El davanter Víctor Barberà torna al Barça per ser el 9 del filial

El del planter, que va marxar al Bruges l’estiu passat, torna traspassat al conjunt blaugrana

El Barça ha recuperat al davanter Víctor Barberà perquè sigui el 9 del filial aquesta temporada. El barceloní, de 20 anys, va marxar l’estiu passat al Bruges belga i torna al club, que ha arribat a un acord pel seu traspàs. Signa per dues temporades, amb dues més d’opcionals.

Després de completar l’etapa juvenil al Barça, Barberà va decidir provar l’aventura a un club europeu. La darrera campanya de blaugrana ja va jugar fins a 23 partits amb el Barça Atlètic, anotant set gols i repartint una assistència a la 1a FEF, on tornarà a competir enguany.

Amb aquest fitxatge, que s’incorporarà als entrenaments amb la resta del grup, l’equip d’Albert Sánchez tanca un bon capítol de reforços en la parcel·la ofensiva. De fet, han arribat dos extrems i un davanter cridats a ser peces clau. Ureña, procedent del Girona; Dacosta, procedent de la Ponferradina (ara lesionat), i Barberà a la punta d’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)