Barça

L’1x1 del Rayo- Barça

Per Marta Escubós

TER STEGEN (90’)
superat
Ben aviat va encaixar el gol del Rayo, en una rematada al pal curt d’Unai López. Podria haver fet alguna cosa més. També va estar imprecís amb la pilota als peus, enviant l’esfèrica a la graderia o regalant la pilota als rivals.
KOUNDE (90’)
espès
No va ser el dia de Kounde. Va trencar el fora de joc en el gol del Rayo i en tasques defensives tampoc va estar encertat. Tou i indecís, va perdre diversos duels. Va provar un xut des de la frontal que va acabar en córner.
CUBARSÍ (90’)
sòlid
Actua com un veterà. Està sempre al lloc correcte per ajudar i salvar el seu equip. Va guanyar duels i va estar bé en la sortida de pilota, amb passades que ajudaven en la creació del joc blaugrana.
ÍÑIGO MARTÍNEZ (90’)
correcte
Va ser l’autor de la primera rematada a porteria del Barça, en el minut 19. També es va mostrar molt sòlid en tasques defensives, sobretot en aquelles que es van produir dins l’àrea. Partit correcte del futbolista basc.
GERARD MARTÍN (65’)
imprecís
Titular per donar descans a Balde, el futbolista de 22 anys no va oferir la seva millor versió. Es va mostrar molt actiu, però no encertat en totes les jugades. De Frutos el va superar diverses vegades.
BERNAL (90’)
fiable
Se’l va veure menys fresc de cames, i això li va passar factura en alguns moments del duel. No va poder brillar com ens tenia acostumats davant un Rayo més intens, però sí que va estar bé en la construcció de les jugades.
PEDRI (90’)
creixent
Com l’equip, va anar de menys a més. En la primera part, va estar lent en l’execució i va perdre nombroses pilotes. El cap li anava més ràpid que les cames. En la represa, va despertar. Fins i tot, va fer el gol de l’empat.
RAPHINHA (90’)
IRREGULAR
Ho dona tot i ho intenta, però li costa finalitzar les jugades i estar encertat en els metres finals, malgrat arribar a l’àrea ben orientat. També va perdre bastantes pilotes, però va ser decisiu en l’assistència del gol de Pedri. La cara i la creu.
LAMINE YAMAL (90’)
ànima
Lamine Yamal va ser l’ànima de l’equip. És qui més ho va provar i més ocasions va generar. Tenia recursos per a totes les jugades. Ara bé, li va faltar estar més encertat de cara a porteria. Va fer un gran treball en tasques defensives.
LEWANDOWSKI (90’)
frenat
En la primera meitat no va disposar de cap oportunitat de gol i tampoc va generar perill. Rematador pur i dur, en el segon temps va enviar l’esfèrica al fons de la xarxa, però el gol va ser anul·lat per una falta prèvia de Kounde.
FERRAN (45’)
desaparegut
No va produir pràcticament res en atac. Va estar desaparegut, tant en accions ofensives com defensives. No va saber trobar els espais per generar ocasions ni tampoc es va saber associar bé amb els companys.
olmo (45’)
debutant
Estrena somiada de Dani Olmo. Primer va estavellar una pilota al travesser en un xut molt llunyà i després va fer el gol de la victòria.
balde (25’)
Va cometre alguna falta absurda, però en general es va mostrar molt sòlid en defensa i es va incorporar bé en l’atac.
fermín (10’)
poderós
Va imprimir velocitat en l’atac blaugrana, va sortir al camp com un coet. Jugador amb una gran confiança. Al final, li va tocar defensar.
Nom
adjectiu
pau víctor (4’)
defensor
Va sortir per disputar els últims minuts del temps afegit. Li va tocar, doncs, defensar les últimes envestides del Rayo.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)