Barça

El Barça tem que Bernal pugui tenir una greu lesió al genoll

La victòria a Vallecas amb remuntada inclosa i debut d’impacte de Dani Olmo ha quedat en un segon pla en la zona mixta i el retorn de l’expedició blaugrana cap a casa. I és que, Marc Bernal ha marxat del terreny de joc ajudat per membres del cos tècnic després de fer-se mal en el temps afegit. El migcampista no ha pogut recolzar amb seguretat la cama esquerre i ha mostrat símptomes de dolor i preocupació. De fet, el propi Flick ha volgut deixar de banda el triomf per preocupar-se per l’estat del futbolista, l’alemany ho ha manifestat en la roda de premsa després del partit i també en el propi camp, quan amb el xiulet final de Soto Grado ha travessat el rectangle de joc per anar a veure el jugador.

Des del club es tem que Marc Bernal pateixi una lesió greu als lligaments encreuats del genoll, fet que li faria perdre’s tota la temporada, un nou contra temps en la planificació blaugrana i un cop molt dur en la progressió del futbolista nascut a Berga fa 17 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)