Barça

El Barça debuta a la Champions 24/25 contra el Mònaco

El Barça ja ha conegut el seu calendari per a la fase de grups de la Lliga de Campions 2024/25, amb una estrena el 19 de setembre al camp del Mònaco. El primer partit com a local serà l’1 d’octubre contra el Young Boys suís, mentre que el duel més esperat arribarà el 23 d’octubre, quan els blaugrana rebran el Bayern de Munic a Montjuïc. Aquest partit serà especialment rellevant per a l’entrenador Hansi Flick, que s’enfrontarà al seu antic club just abans del Clàssic contra el Real Madrid. Els de Flick conclouran la fase de grups el 29 de gener contra l’Atalanta, també a casa.

Els horaris de Champions

Dijous 19 de setembre: Mònaco-Barça (21h), Dimarts 1 d’octubre: Barça-Young Boys (21h), Dimecres 23 d’octubre: Barça- Bayern de Munic (21h), Dimecres 6 de novembre: Estrella Roja de Belgrad- Barça (21h), Dimarts 26 de novembre: Barça- Brest (21h), Dimecres 11 de novembre: Borussia Dortmund- Barça (21h), Dimecres 21 de gener: Benfica – Barça (21h) i Dimecres 29 de gener: Barça- Atalanta (21h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)