Barça

Èxode de deu internacionals

Seleccions. Hansi Flick no podrà comptar aquests dies amb Pedri, Dani Olmo, Lamine Yamal, Ferran Torres, Pau Cubarsí, Fermín, Héctor Fort, Lewandowski, Koundé i Ter Stegen

Deu jugadors en dinàmica del primer equip blaugrana han estat citats pels seus seleccionadors en aquesta primera aturada del mes de setembre. Dani Olmo, Pedri, Ferran Torres i Lamine Yamal han marxat amb la selecció espanyola absoluta; Fermín López i Pau Cubarsí, amb la sub 21, i Héctor Fort, amb la sub 19. En aquest cas no hi ha partits programats, només entrenaments. També Ter Stegen, amb la selecció alemanya; Koundé, amb França, i Lewandowski, amb Polònia, han marxat de Barcelona.

Així doncs, Hansi Flick només podrà entrenar aquests dies amb Iñaki Peña, Eric Garcia, Iñigo Martínez, Alejandro Balde, Marc Casadó, Pablo Torre, Pau Víctor i Raphinha. El brasiler no ha estat convocat perquè té una sanció d’un partit per acumulació de dues targetes grogues.

El tècnic alemany també estarà molt pendent de Frenkie de Jong i Ansu Fati, que podrien tornar a exercitar-se amb el grup després de l’aturada. Ronald Araujo, Andreas Christensen, Gavi i Marc Bernal, que passarà pel quiròfan aquesta setmana, continuen també amb el seu procés de recuperació.

Dies, doncs, d’entrenaments en família per preparar la cinquena jornada de lliga contra el Girona a Montilivi, el diumenge 15 de setembre a 1/4 de 5 de la tarda. Buscaran el 15 de 15.

Lewandowski
Escòcia-Polònia (5/9, 20.45h) Polònia- Croàcia (8/9, 20.45 h)
Koundé
França-Itàlia (6/9, 20.45h) França-Bèlgica (9/9, 20.45 h)
Ter Stegen
Alemanya-Hongria (7/9, 20.45 h) Països Baixos-Alemanya (10/9, 20.45 h)
Lamine Yamal, Pedri, Olmo i Ferran
Sèrbia-Espanya (5/9, 20.45 h) Suïssa-Espanya (8/9, 20.45 h)
Fermín i Cubarsí
Escòcia-Espanya (sub 21) (6/9, 20h) Hongria-Espanya (sub 21 (10/9, 17.45 h)
Héctor Fort
Sense partits amb la selecció espanyola sub 19.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)