Barça

Fermín, KO amb Espanya

Plantilla. El jugador es lesiona en un entrenament amb l’equip sub-21, deixa la convocatòria i el substitut és Pablo Torre

Fermín López s’ha lesionat. Després de gairebé no descansar aquest estiu, encadenant l’Eurocopa i els jocs olímpics, el futbolista blaugrana va notar molèsties musculars a la zona del quàdriceps en l’entrenament d’ahir amb la selecció espanyola sub-21. Les primeres proves van confirmar una lesió fibril·lar i caldrà veure amb les següents quin serà el temps de baixa, però tot indica que podria estar allunyat dels terrenys de joc entre tres i quatre setmanes.

Fermín ha hagut d’abandonar la convocatòria de la selecció estatal i el substitut és també un jugador del Barça, Pablo Torre. Recordem que l’andalús no ha tingut gaire més que una setmana de vacances aquest estiu. Va anar convocat a l’Eurocopa i, posteriorment, als jocs olímpics, i va guanyar els dos títols. Això li va impedir de fer la pretemporada amb el Barça i tan sols va poder descansar dies abans de posar-se a les ordres de Flick. Semblava que el moment idoni per reposar seria aquesta aturada de seleccions, però el jugador i la federació han decidit que anés convocat amb la sub-21, però no ha durat ni un sol entrenament.

Flick es queda sense un altre efectiu al centre del camp. L’alemany estava dosificant a Fermín des de la seva arribada del jocs. De fet, encara no havia estat titular amb el Barça aquesta temporada, tan sols havia tingut minuts en els darrers tres partits. Si els pronòstics es compleixen, el jugador es perdria segur els partits als camps del Girona, el Mònaco i el Vila-real. Passaria a ser dubte per als duels davant el Getafe al Lluís Companys, la visita al Sadar i el segon partit de Champions davant el Young Boys.

Fa una setmana es va lesionar de gravetat Marc Bernal i ara cau Fermín. Flick es queda amb tan sols Casadó, Pedri, Dani Olmo i Pablo Torre, més enllà de l’opció d’Eric per al pivot. Tot plegat quan arriba un tram de calendari atapeït de partits. L’alemany espera recuperar aviat De Jong, encara que la recuperació de l’holandès no arriba mai.

UN MES FORA

Tot indica que el futbolista estarà entre tres i quatre setmanes de baixa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)