Barça

Lamine Yamal i Cubarsí, nominats al Trofeu Kopa

Lamine Yamal i Pau Cubarsí han estat nominats per la revista “France Football” pel Trofeu Kopa, que premia al millor jugador Sub 21 de l’any a Europa. No ha passat desapercebut, doncs, el gran paper dels dos futbolistes criats a La Masia i que la temporada passada es van convertir en peces molt importants per a Xavi. Enguany, amb Hansi Flick a la banqueta, continuen fent passos de gegant amb només 17 anys.

El davanter blaugrana també ha conquerit aquest estiu l’eurocopa amb la selecció espanyola, mentre que el central ha guanyat l’or olímpic. El campió es coneixerà en la gala de la pilota d’or que tindrà lloc el proper 28 d’octubre al Theatre du Chatelet de París.

En la llista de candidats al Trofeu Kopa també hi ha Alejandro Garnacho (Manchester United), Arda Güler (Madrid), Karim Konaté (Salzburg), Savinho (Manchester City), Kobbie Mainoo (Manchester United), Joao Neves (PSG), Mathys Tel (Bayern) i Zaïre-Emery (PSG). El principal favorit a endur-se el trofeu, però, és el blaugrana Lamine Yamal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)