Barça

Iván Cedric, cedit al filial amb opció de compra

L’atacant arriba de Las Palmas sis dies després del tancament de mercat, quan un problema amb la inscripció en hora límit va impedir que l’operació es validés

El Barça ha fet oficial a 6 de setembre un darrer moviment al mercat de fitxatges. És la incorporació del davanter Iván Cedric, que arriba cedit per Las Palmas amb una opció de compra de 3 milions d’euros pel club blaugrana. Aquest moviment es va oficialitzar el 30 d’agost, al límit del tancament, però un problema amb la inscripció va fer que no es donés. El Barça ha recorregut aquest afer, considerant que el problema havia estat aliè al club, i sembla que ha trobat premi.

El club ha pogut inscriure Cedric i l’operació s’ha fet oficial. Albert Sánchez té nou davanter, un futbolista camerunès de 22 anys potent i rematador. L’any passat va jugar al filial del Valladolid, però va debutar amb el primer equip jugant fins a 12 partits a segona divisió, on va marcar dos gols. És un reforç cridat a ser clau a l’atac blaugrana, on haurà de competir amb el fitxatge de Víctor Barberà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)